Aanbod

leg belangrijke momenten vast op beeld

Als creatieveling zoek ik steeds naar unieke manieren om je belangrijkste momenten vast te leggen. Je kan mij boeken voor je evenementen, een huwelijk, of je vastgoed op beeld te leggen. Een persoonlijke fotoshoot van jezelf, je huisdier, je wagen, of iets anders? Dan ben je aan het juiste adres. Heb je specifieke wensen die ik niet heb opgenoemd? Geen uitdaging te groot voor mij! Neem contact op via het contactformulier.

Een uniek perspectief

Altijd al eens willen weten hoe een vogel de wereld ziet? Dat kan! Met een drone bekijk je de wereld vanuit een volledig nieuw perspectief. Snel en gemakkelijk! Ideaal om de prachtige aspecten van je pand in de verf te zetten, of je klanten een nieuwe kijk geven op je bedrijf.

Professioneel fotoboek

Je belangrijkste momenten voor eeuwig vastleggen doe je het best met een op maat gemaakt fotoboek. Ik help jullie hierbij zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie gepersonaliseerde collectie. Dankzij mijn professionele partners ontvangen jullie een adembenemende samenvatting van deze prachtige momenten!

Kwalitatieve afdrukken

Via de in-house afdrukservice kan je jouw favoriete foto's een mooi plaatsje geven aan de muur, zo blik je steeds terug op deze momenten met een glimlach! Ik maak enkel gebruik van kwalitatief materiaal en gebruik enkel de beste papiersoorten. Afdrukken gaat tot A2 formaat (42 x 59,4 cm).